Medlemmer

Lillian Lovise Holan
Lillian er vårt eneste ekte trønderalibi, uten at det går i bart og skinnvest av den grunn. Hun er en sporty sykepleier som innser begrensningene Trondheim gir for sol og varme, og derfor gjerne tar seg en sydentur eller tre. Lillian har stil og vet hva som tar seg bra ut, og er derfor ansvarlig for å se til at vi tar oss bra ut på scenen og ellers oppfører oss under konserter.

Kaja Mehl Thuestad
Kaja er en glad lerke fra den beskjedne bygda Bærum, og fungerer som Epleklangs strålende ansikt utad. Som gruppas selverklærte stand-up-komiker sprer hun om seg med humor og humør, både frivillig og ufrivillig. Kaja er sivilingeniør, og er god på matte og sånn, så derfor styrer hun også med Epleklangs økonomi, administrasjon og tekstligheter. 
Lise Hansen
Som engasjert norsk- og gymlerar er Lise gjengens pedagogiske alibi og holder oss på plass på øvelsene, og det alltid med et stort smil på lager. Som født og oppvokst i Måndalen i Romsdalen har hun fått med seg nok kulturarv og naturopplevelser til å dekke over det som måtte mangle hos oss andre, men det stopper henne ikke fra å stadig reise rundt og oppleve verden.


Janet Edvardsen
Janet er selvstendig næringsdrivende med egen hudpleiesalong, og med sitt plettfrie ytre går hun foran med et godt eksempel og lekre negler.  Janet er engasjert og vittig, og er så sprudlende glad man bare kan være om man er fra sørlandets hjerte, Høvåg. Vår kvitrende lerke steller i stand de sosiale arrangementene våre, samtidig som hun glitrer om kapp med all verdens paljetter.
Tone Aurora Næss-Pleym
En mer kreativ sjel skal du lete lenge etter, og Epleklang startet som et frø i denne sprudlende jentas hode. Som finnmarking i blodet og trønder i hjertet er ikke dialekten hennes alltid like lett å plassere, men hun har tunga rett i munnen og stetoskopet stødig i hånda som turnuslege. Vår primus motor kan alt! Hun er kor-arrangør på høyt nivå, web-master, ordner både bilder og plakater for oss, og loser oss trygt gjennom øvelsene uke etter uke. Førr ei dame!Gunhild Ildjarnstad Hagen
Gunhild er en blid, morsom og stødig dame, som kommer dypt i registeret og som loser oss trygt gjennom sangene selv om notene i bland er opp ned. Vår egen Disneydronning kommer fra eventyrbyen Lillehammer der hun har vokst opp blant OL-vetter og en stund gikk under navnet Kristin. I dag er vikingkjolen lagt på hylla, og hun jobber i bank der hun oppfyller folks drømmer om (prinsesse)kroner og øre, med og uten målbundet rente.